Sverige är världsmästare i förbrukning

Visst älskar vi att tävla, och alla kan ju inte vinna VM i fotboll – så varför inte satsa på ett annat världsmästerskap? För vi har ett så otroligt härligt välstånd här uppe i norr att vi har råd att förbruka mer av jordens resurser än något annat land (mätt per person). Så vi kan skatta oss lyckliga i att även om vi inte är särskilt bra på fotboll så är vi åtminstone för badrumsrenovering stockholm och riktigt duktiga på att förbruka naturresurser. Vi är bland de bästa på att köpa nya bilar (när vi inte behöver dem) vi är grymma på att renovera badrum som redan ser ut som i ett inredningsmagasin och vi är absoluta specialister på att slänga mat som egentligen går att äta. Wow! Hurra! Hurra! Hurra! För vi är så bra.

Underbart att få vara med och tävla om pallplatser

Spelar det någon roll vad tävlingen är? Så länge man vinner är det kul! Eller hur?! Är det inte dags att renovera badrum snart? Vi har väl knappast tid att sitta ner och vara tacksamma för allt som vi redan har, varför inte fokusera på det som inte är perfekt för badrumsrenovering stockholm. Är inte kaklet på badrumsgolvet lite slitet? Antagligen inte men byt ut det ändå! Du kanske gillar att renovera med drava.se den nya färgen lite bättre. Eller så hatar du den. Oavsett så har du ju råd att bränna upp jordklotet så kom igen, ring och boka in att renovera badrum redan idag.

Jobba, jobba, äta lunch

Jag tror att Ebba grön hade något på gång när de skrek om hur samhällsmaskinen är sjuk i huvudet. Vi kan bara se hur det har utvecklats sedan de gjorde sin observation under det sena sjuttiotalet på ökade användningen av utländska casinon. Då var vi inte alls lika illa ute. Nu kan vi verkligen se effekten av badrumsrenovering stockholm och att ha-begäret och hur mycket vi jobbar i onödan. Det är inget fel att jobba hårt för det man tror på men jag tror att alldeles för många jobbar hårt för någon annan utan att ha en aning om vad deras krafter gör. Det leder till löneslaveri och en vilja att konsumera för att sätta plåster på såren som skapas av att känna att ens arbete är meningslöst. Så renovera badrum en gång till så kanske allt blir perfekt sen.