Skall du skaffa städfirma? Läs de här tipsen!

Att skaffa städfirma är väldigt skönt och härligt när man har mycket att göra och inte vill lägga sin dyrbara fritid på att städa i hemmet. Det är en lyx man kan unna sig när man har lite pengar över och känner att man inte behöver något extra arbete på fritiden. När du skall anlita en städfirma finns det några saker att tänka på så att du får maximalt värde för dina pengar. Alla städfirmor med kontorsstädning stockholm är inte skapade lika och vissa är faktiskt inte prisvärda. För att hitta en firma som är prisvärd kan du läsa den här guiden och ta del av mina bästa tips!

Börja med att använda internet vid kontorsstädning i hemmet

Om du söker på städfirma + din ort kommer du att få upp ett flertal städfirmor som är verksamma där du befinner dig. Då kan du surfa runt på deras hemsidor tills du hittar några du tycker verkar bra. Skriv då en kort summering av uppdraget du har tänkt dig. Exempelvis hur stort ditt hem är vid kontorsstädning och hur ofta du vill att de skall städa. Var noga med att skriva vad du vill att de skall utföra.

Begär offert från flera samtidigt

När du skrivit summeringen så begär du offert från de bästa städfirmorna du hittade under din sökning. Du skickar samma summering till allihop och väntar på att få offerter tillbaka så att du kan jämföra dem. När du fått tillbaka offerterna kan du jämföra priser för flyttstädning Göteborg och även villkor och be om att få offert på storstädning, ofta står det vad du får när du anlitar firman och vad som ingår i priset. Vissa villkor kan skilja sig så om priserna skiljer sig är det viktigt att du kontrollerar så att allt ingår.

Kontrollera så att de innehar F-skatt För Flyttstädning

Det finns en del bluff-företag i städbranschen så var noga med att kontrollera din firma så att de är seriösa. Du kommer att ge din nyckel till firman så för din egen säkerhet är det bäst att vara säker på att det är en legitim firma som inte kommer att stjäla något vid flyttstädning göteborg av dig! I värsta fall är firman en total bluff och de kan tömma ditt boende på värdesaker och sedan försvinna. Det brukar dock vara ganska uppenbart när en firma är bluff.